Fira de l’Estudiant 2016

La 24a edició de Fira de l´Estudiant que va obrir portes el dilluns i acaba avui dijous al Museu de la Tècnica de Manresa amb l´objectiu d´oferir orientació en el camp dels estudis a més de 3.000 alumnes de secundària. La jornada es va inaugurar amb la visita de l´alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i la regidora d´Ensenyament i Universitats de l´Ajuntament de Manresa, Mercè Rosich, així com amb representants de les empreses patrocinadores d´aquest certamen, ICL Iberia/Iberpotash, Sagalés, Sobrerroca i Abacus.


Fins avui dijous, la Fira esdevindrà un espai d´informació i d´orientació acadèmica i professional per a l´alumnat de secundària del Bages, Berguedà, Solsonès i Moianès que han de decidir cap a quina direcció enfocar els seus estudis i el seu futur laboral. Així mateix, la visita també pot ser molt adequada per tots aquells que vulguni canviar d´estudis i per aquelles persones que vulguin retornar al sistema educatiu des del món laboral.

La Fira de l´Estudiant tindrà el seu colofó amb la jornada de portes obertes del Campus Universitari de Manresa, que se celebrarà el dissabte 9 d´abril, de les 10h a les 14h.

A banda de l’alcalde Junyent i la regidora Rosich, la primera jornada del saló ha comptat també amb la presència del director dels Serveis Territorials d´Ensenyament a la Catalunya Central, Antoni Massegú; el president del Consell Comarcal del Bages, Agustí Comas; la coordinadora territorial d´ensenyaments professionals, Mar Raluy; el vicepresident primer del Consell Comarcal del Solsonès, Francesc Xavier Mas; el president de la Cambra de Comerç de Manresa i president de la Fundació Lacetània, Pere Casals; i el gerent de la Fundació Lacetània, Joan Canyadell.

Finalment, durant l´acte d´estrena de la Fira s´ha fet lliurament d´un obsequi a les empreses patrocinadores i un reconeixement a l´autora de la il·lustració del cartell d´aquesta edició, Natura Ferrer, alumna de l´Escola d´Art de Manresa.

Font: Regió7


Deja un comentario