Passos endavant en la petjada de carboni ICL Iberia el 2017

ICL Iberia treballa per aconseguir disminuir la petjada de carboni, que es mesura per tercer any consecutiu  des del departament de Medi Ambient en el marc de l’aposta per una mineria sostenible.

Una de les accions orientades a disminuir la petjada d’ICL Iberia per reduir les tones de CO2 degudes al consum elèctric ha estat el canvi en el distribuïdor d’energia elèctrica amb un menor impacte ambiental en el seu servei. De fet, si no es tingués en compte el consum d’electricitat de la nova planta de cristal·lització, la petjada es reduiria unes 20 mil tones a causa del canvi realitzat.

Al mateix temps, i gràcies sobretot a la  implicació dels treballadors amb el medi ambient, ICL Iberia ha aconseguit, entre d’altres, reduir les emissions en tCO2eq en el vector associat a la generació de residus (5%) i en els desplaçaments corporatius (56%) respecte a l’any 2016

Les emissions totals GEH  durant el 2017 han estat de 154.196,42 tCO2eq, representant un increment del 13% respecte a les de l’any 2016, fruit de la progressiva posada en funcionament de la nova planta de cristal·lització a Súria.

La petjada de carboni és un instrument que permet calcular la quantitat de gasos d’efecte hivernacle (GEH) emesos per efecte directe o indirecte d’un individu, organització, esdeveniment o producte. És una eina que mesura l’impacte que tenen les nostres activitats en el canvi climàtic i ens pot ajudar a dissenyar i implementar noves actuacions per millorar la nostra relació amb el medi.

 

 

 

 

 

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s