ICL Iberia estrena nova web

La nova web d’ICL Iberia ja es pot trobar on-line  a www.icliberia.com.   Es tracta de la renovació total de la pàgina corporativa seguint el mateix estil i branding de la resta de pàgines web del grup ICL.

A la web d’ICL Iberia podeu trobar de forma molt clara i fàcil les diverses seccions que permeten conèixer a fons la companyia, la seva historia, instal·lacions, visió estratègica i productes.

Una part important de la nova web és dedicada a l’àmbit del medi ambient i la sostenibilitat, on s’expliquen  les polítiques i actuacions de la companyia per millorar el seu impacte mediambiental. Així, a la secció de Medi ambient de la web podeu trobar el pla de sostenibilitat, els principis ambientals, les actuacions que es duen a terme, la ISO 14001, la petjada hídrica i del carboni i la memòria de sostenibilitat.

 La nova web també tracta sobre la seguretat i salut laboral, la relació amb la comunitat i el territori, la innovació o l’apartat adreçat a RRHH, les ofertes de treball o el codi ètic del grup.  A la sala de premsa podreu seguir les notícies de l’empresa, a mes d’accedir a una varietat de continguts (dossier corporatiu, imatges, vídeos, revistes i newsletters).

Us convidem a visitar: www.icliberia.com

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s