Les actuacions de gestió ambiental als dipòsits salins continuen

ICL Iberia ha destinat 250.000€ el darrer trimestre en la millora contínua del seguiment i  manteniment de les mesures de gestió ambientals implementades als dipòsits salins  de Sallent i Súria. La companyia disposa d’un equip multidisciplinari que treballa en aquesta gestió al llarg de tot l’any.

Exemples de darreres actuacions són la renovació i millora dels 250 metres de canals perimetrals del sector sud i est del dipòsit salí del Cogulló (Sallent) o la construcció d’una nova arqueta de recollida i un pou de captació, així com  la renovació i millora de 250 metres més de canals perimetrals a l’entorn del dipòsit salí del Fusteret (Súria).

A més, aquests propers tres mesos es destinen 250.000€ més en els treballs de renovació i millora dels canals perimetrals situats al sector oest del Cogulló i en la implementació d’un nou sistema de bombament d’aigües al sistema de gestió del dipòsit salí de Sallent.

L’equip de treball fa un seguiment diari del perfecte estat dels més de 3 quilometres de canals perimetrals i de tot el sistema de bombament i gestió de l’aigua i disposa dels mitjans necessaris per resoldre qualsevol incidència en el sistema en menys de 24 hores els 365/366 dies de l’any. Les tasques de manteniment del sistema tenen una periodicitat definida però a més s’adapten en tot moment als nous requeriments del sistema.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s