Èxit de participació del primer Clean-Up Day que organitza ICL Iberia a Súria

ICL Iberia ha organitzat per primera vegada un Clean-Up Day amb uns vuitanta voluntaris que han fet tasques de neteja a la zona del rieral del Tordell, a Súria. La jornada s’ha materialitzat el passat 17 de juny amb l’objectiu de conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d’aquests residus abocats.

L’activitat de neteja ha tingut lloc a la zona del rieral del Tordell de Súria, d’on s’han pogut netejar 880 quilos de residus de diferent natura com ara envasos, pneumàtics, papers, ceràmica i fins i tot una peixera de vidre sencera

La jornada ha estat tot un èxit amb la participació de voluntaris d’ICL Iberia Súria&Sallent i empreses contractistes que hi han col·laborat i que han dedicat un matí a la neteja del rieral del Tordell a Súria. El departament de Medi Ambient d’ICL Iberia ja ha anunciat una segona jornada de neteja voluntària que es farà després de l’estiu en una zona a concretar del municipi de Sallent.

L’actuació ha estat també una primera prova pilot de la creació de l’associació de voluntaris Miners pel Bages que preveu activitats de col·laboració a tot el territori i que es presentarà de forma oficial el proper mes de setembre. Es tracta d’una entitat de voluntaris que són treballadors actuals, personal ja jubilat o connectat amb la mineria del Bages a través de l’àmbit acadèmic i altres.

El Clean-Up Day al rieral del Tordell de Súria ha comptat amb la col·laboració de les empreses: Vilà-Vila, Exland, Pigac, Inelect, IMSA, Montajes Rus, Construccions Súria i ACC Assessors Ambientals.


Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s